Vår restaurang

Varmt välkommen till restaurang Stuveriet där vi serverar en vällagad lunch med ett varierat utbud av rätter som är komponerad med kvalité och med stor passion och engagemang. 

Vår ambition är att skapa en modern och naturlig mötesplats och att servera mat och fika som ger dig en go känsla och en plats att trivas på. 

Frukosten kan du variera efter eget önskemål där vi  erbjuder smörgåsar, yoghurt, smoothies och juicer samt gröt och varm frukost.

I vår cafédel finns en espressomaskin där vi gör kaffe i alla former, här finns smörgåsar, mellanmål och bakverk och mycket mer.

Våra vendingmaskiner erbjuder smörgåsar, mellanmål, sallader,mat att värma, dryck, godis ,snacks och mycket mer och är tillgängliga hela dygnet.


Öppettider: 7:30-18:00

Frukost 7:30-10.30
Lunch 11:00-15:00
Bistromeny 15:00-18:00Välkomna till Oss!

Vår mat


Vi på FOOD by Coor, arbetar ständigt med att utveckla och förbättra oss när det gäller att på ett, för miljö och människor, hållbart sätt förse våra kunder med god och näringrik mat .Att i så stor utsträckning som möjligt servera närproducerad mat i våra restauranger är för oss en självklar prioritering. All kyckling i vi serverar i våra restauranger är uppfödd i Sverige.
I restaurangen arbetas det målinriktat med reduktion av matspill, och med miljö och hållbarhet i tankarna


Restaurangchef: Angelica Jansson 
Köksmästare: Andréas Bernalt 
Kallskänka: Cristina Nuber

Josefin Samuelsson

Telefonnummer:
+46722126647
Kontaktinformation till restaurangen:
YXBtQGNvb3IuY29t
Adress:
Indiska Oceanen 11, Port 4 Att Stuveriet
41834 Göteborg